Yrityslaina

Autolainalaskuri

Autolainojen vertailuun on olemassa monia eri vaihtoehtoja. Lainalaitoksen kautta voit hakea autolainaa joustavasti ja turvallisesti. Autolainalaskuri vertaa, paljonko kuukausieräsi voisivat olla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun etsit lainaa auton ostoon, autolainalaskuri auttaa. Voit saada rahoitusta netistä nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti Lainalaitoksen avulla

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Autolainalaskuri

Autolainalaskuri netissä

Lainan tyypistä ja lainantarjoajasta riippuen autolainan kuukausierät ja kustannukset voivat vaihdella paljon. Tästä syystä on erittäin tärkeää vertailla lainoja ennen autokaupoille menoa, jotta saat parhaan mahdollisen autolainan. Lainakulujen vertailu voi kuitenkin olla haastavaa, koska kaikki lainayhtiöt hinnoittelevat lainansa eri tavoin. Helpommalla pääset, kun käytät lainalaskuria, joka antaa sinulle jo osviittaa lainan kuukausieristä ja kokonaiskustannuksista. Lopullisen vertailun voit tehdä, kun haet Lainalaitoksen kautta useammasta paikasta lainaa yhdellä ainoalla hakemuksella. Tämän jälkeen voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Lainalaitoksen autolainalaskurin käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Voit valita liukuvalitsimella tarvitsemasi lainan määrän sekä haluamasi laina-ajan. Laskuri näyttää saman tien, paljonko arvioitu kuukausierä voi olla. Entä kuinka paljon voin lainata? Eri lainantarjoajien lainaehdotuksissa on tietenkin paljon eroja, joten laskuri on vain suuntaa antava. Todellinen vuosikorko Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa on 4,5%-49,9% ja korko on henkilökohtainen. Varsinaisessa lainatarjouksessa näet, minkälaisella korolla sinulle tarjotaan lainaa.

Autolainalaskuri 500 - 40 000 euron joustoluotolle

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 - 40 000 euroa, joten se soveltuu hyvin autonkaupan rahoitukseen riippumatta siitä, minkälainen kulkuneuvo on kiikarissasi. Olipa kyse sitten vanhasta tai upouudesta autosta, voit hoitaa rahoituksen nopeasti ja helposti joustoluotolla. Lainalaitoksen kautta voit saada esimerkiksi lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Koska lainaa saadaksesi sinulta ei vaadita takaajia eikä vakuuksia, on hakeminen nopeaa ja vaivatonta. Hakeminen onnistuu Lainalaitoksen ilmaisen palvelun kautta, jolloin yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia useammalta tarjoajalta. Lainalaitos on turvallinen ja luotettava palvelu lainan löytämiseen. Kokeile siis lainalaskuriamme saadaksesi arvion siitä, paljonko tarvitsemasi vakuudettoman lainan kuukausierä voisi olla. Yksityiskohtaisemman tiedon lainan hinnasta ja kuukausierien suuruudesta saat lähettämällä hakemuksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään. Seuraava askel onkin sitten alkaa etsiä sopivaa autoa. Itse auton löytämiseenkin voit käyttää nettiä! Autolainalaskuri on nopea ja turvallinen tapa löytää autorahoitusta.

Kenelle autolainalaskuri sopii?

Lainalaitoksen palvelu on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille henkilöille, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään 12 kuukautta. Lainaa hakevalla täytyy olla moitteettomat luottotiedot ja säännölliset kuukausitulot. Lisäksi hakemisessa tarvitaan toimivaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Laina allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Osa lainantarjoajista saattaa tarjota lainaa eri kriteereillä tai pyytää sinua lähettämään todisteen maksukyvystäsi esimerkiksi palkkakuittien muodossa. Liitteetkin voi onneksi lähettää suoraan sähköisesti, joten siitäkään ei koidu mitään ylimääräistä vaivaa. Kun olet vastaanottanut lainatarjouksia ja valinnut niistä itsellesi sopivan, saat parhaimmassa tapauksessa rahat auton ostoon tilillesi vielä saman päivän aikana. Hakemuksen voit lähettää mihin kellonaikaan tahansa ja saat tarjouksen heti.

Kun olet saanut alustavaa tietoa lainan eristä lainalaskurillamme, voi siirtyä täyttämään nopean ja ilmaisen hakemuksen. Voit hakea lainaa monesta eri lähteestä ilman sitoumuksia yhdellä hakemuksella ja autolainalaskuri säästää sinulle aikaa ja rahaa. Uusi auto on siis enää vain muutaman klikkauksen päässä. Eipä auton rahoittaminen voisi tästä enää helpottua!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.