Hae Lainaa

Autolaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Autolaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Pitäisikö valita autolaina, yksityislaina vai yksityisleasing?

Olitpa sitten jo löytänyt unelmiesi auton tai etsit edelleen, on tärkeää ratkaista kysymys autolainasta ja siitä minkälainen rahoitus tai laina, sopii auton hankintaan parhaiten. Haetko lainaa ilman vakuuksia vai valitsetko osamaksurahoituksen, käyttäen autoa vakuutena? Vai onko leasing paras tapa hoitaa autorahoitus? Tässä artikkelissa voit lukea siitä, millaista autorahoitusta on saatavilla ja siitä kenelle mikäkin vaihtoehto soveltuu parhaiten. Vertaa lainoja löytääksesi edullisimman autolainan itsellesi.

Näin valitset autolainan

Auton käyttö lainan vakuutena

Jos ottaa autolainaa tai maksaa osamaksulla käyttäen autoa vakuutena, joutuu yleensä maksamaan lisäksi käsirahan. Vaatimukset käsirahasta eroavat eri lainanantajilla ja käsiraha vaihtelee yleensä välillä 0-20 prosenttia kokonaishinnasta. Joudut myös yleensä ottamaan erittäin kattavan vakuutuksen autoon.
Jos ottaa lainan jossa auto on vakuutena olet myös sidottu kiinteään maksuaikatauluun. Jos haluat vaihtaa tai myydä auton ennen kuin velka on maksettu saatat joutua maksamaan sopimuksen purkamisesta lisäkuluja. Et myöskään voi vapaasti myydä autoa, vaan sinun täytyy aina sopia loppuvelan maksamisesta rahoitusyhtiön kanssa. Yleensä autoon kohdistuvaa velkaa ei voida siirtää ostajalle.

Tämä autolaina sopii ostajalle, joka:

  • jostain syystä haluaa käyttää autoa vakuutena
  •  halua maksaa käsirahaa
  •  haluaa alhaisemman korkotason ja kiinteän maksuaikataulun

Autoaina silloin kun ei käytä autoa vakuutena:

Kun otat vakuudettoman lainan ilman, että auto on vakuutena, voit tehdä autosi kanssa mitä haluat. Voit myydä tai vaihtaa milloin vain ja myös vakuutusmaksusi on yleensä halvempi, jos et esimerkiksi halua ottaa kaiken kattavaa vakuutusta. Nämä lainat ovat normaaleja henkilökohtaisia lainoja, jotka voit myös maksaa pois milloin vain ilman lisäkuluja.

Tämä autolaina sopii ostajalle, joka:

– haluaa yksinkertaiset lainaehdot
– halua sitoa lainaa maksuaikaan, vaan haluaa helposti ja kuluitta maksaa lainan loppuun

Yksityisleasing

Kun hankit auton yksityisleasingillä, on se sama asia kuin että vuokraisit auton pidemmäksi aikaa. Toisin sanoen, maksat saman maksun kuukausittain ja usein maksu sisältää myös huollot ja vakuutuksen. Yksityisleasing on sopiva henkilöille, jotka eivät halua seurata käyttökustannuksia ja haluavat välttää yllättäviä menoja. Leasingsopimuksessa sovitaan myös ajokilometrien määrä ja jos lisäkilometrejä tulee paljon, on kilometrikulu suhteellisesti kalliimpi kuin sopimukseen sisältyvä kilometrikulu. Yksityisleasingsopimuksen purkaminen kesken kauden on yleensä kallis, koska rahoitusyhtiö olettaa saavansa auton takaisin vastaa sopimuksen päättyessä ja kulut on laskettu sen mukaisesti. Lainavertailu kannattaa.

Tämä sopii autoilijalle, joka:

  • Haluaa kiinteän kuukausimaksun
  • Haluaa huollot ja vakuutuksen samaan kuukausihintaan
  • Haluaa maksaa vähän ylimääräistä ja saada kattavan rahoitusratkaisun

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €