Yrityslaina

Autolaina - valitse oikea autolaina tarpeisiisi

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Autolaina - valitse oikea autolaina tarpeisiisi

Pitäisikö valita autolaina, yksityislaina vai yksityisleasing?

Olitpa sitten jo löytänyt unelmiesi auton tai etsit edelleen, on tärkeää ratkaista kysymys autolainasta ja siitä minkälainen rahoitus tai laina, sopii auton hankintaan parhaiten. Haetko lainaa ilman vakuuksia vai valitsetko osamaksurahoituksen, käyttäen autoa vakuutena? Vai onko leasing paras tapa hoitaa autorahoitus? Tässä artikkelissa voit lukea siitä, millaista autorahoitusta on saatavilla ja siitä kenelle mikäkin vaihtoehto soveltuu parhaiten. Vertaa lainoja löytääksesi edullisimman autolainan itsellesi.

Näin valitset autolainan

Auton käyttö lainan vakuutena

Jos ottaa autolainaa tai maksaa osamaksulla käyttäen autoa vakuutena, joutuu yleensä maksamaan lisäksi käsirahan. Vaatimukset käsirahasta eroavat eri lainanantajilla ja käsiraha vaihtelee yleensä välillä 0-20 prosenttia kokonaishinnasta. Joudut myös yleensä ottamaan erittäin kattavan vakuutuksen autoon.
Jos ottaa lainan jossa auto on vakuutena olet myös sidottu kiinteään maksuaikatauluun. Jos haluat vaihtaa tai myydä auton ennen kuin velka on maksettu saatat joutua maksamaan sopimuksen purkamisesta lisäkuluja. Et myöskään voi vapaasti myydä autoa, vaan sinun täytyy aina sopia loppuvelan maksamisesta rahoitusyhtiön kanssa. Yleensä autoon kohdistuvaa velkaa ei voida siirtää ostajalle.

Tämä autolaina sopii ostajalle, joka:

  • jostain syystä haluaa käyttää autoa vakuutena 
  •  halua maksaa käsirahaa 
  •  haluaa alhaisemman korkotason ja kiinteän maksuaikataulun

Autoaina silloin kun ei käytä autoa vakuutena:

Kun otat vakuudettoman lainan ilman, että auto on vakuutena, voit tehdä autosi kanssa mitä haluat. Voit myydä tai vaihtaa milloin vain ja myös vakuutusmaksusi on yleensä halvempi, jos et esimerkiksi halua ottaa kaiken kattavaa vakuutusta. Nämä lainat ovat normaaleja henkilökohtaisia lainoja, jotka voit myös maksaa pois milloin vain ilman lisäkuluja.

Tämä autolaina sopii ostajalle, joka:

- haluaa yksinkertaiset lainaehdot
- halua sitoa lainaa maksuaikaan, vaan haluaa helposti ja kuluitta maksaa lainan loppuun

Yksityisleasing

Kun hankit auton yksityisleasingillä, on se sama asia kuin että vuokraisit auton pidemmäksi aikaa. Toisin sanoen, maksat saman maksun kuukausittain ja usein maksu sisältää myös huollot ja vakuutuksen. Yksityisleasing on sopiva henkilöille, jotka eivät halua seurata käyttökustannuksia ja haluavat välttää yllättäviä menoja. Leasingsopimuksessa sovitaan myös ajokilometrien määrä ja jos lisäkilometrejä tulee paljon, on kilometrikulu suhteellisesti kalliimpi kuin sopimukseen sisältyvä kilometrikulu. Yksityisleasingsopimuksen purkaminen kesken kauden on yleensä kallis, koska rahoitusyhtiö olettaa saavansa auton takaisin vastaa sopimuksen päättyessä ja kulut on laskettu sen mukaisesti. Lainavertailu kannattaa.

Tämä sopii autoilijalle, joka:

- haluaa kiinteän kuukausimaksun
- haluaa huollot ja vakuutuksen samaan kuukausihintaan
- haluaa maksaa vähän ylimääräistä ja saada kattavan rahoitusratkaisun

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.