Yrityslaina

Laina asumisoikeusasuntoon

Onnistuitko löytämään täydellisen asumisoikeusasunnon, mutta tarvittava rahoitus puuttuu? Voit vertailla lainatarjouksia ja valita lainan asumisoikeusasuntoon parhailla ehdoilla!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Etsitkö lainaa asuntoon? Vertaile lainoja Lainalaitoksen nopean ja turvallisen palvelun avulla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Laina asumisoikeusasuntoon

Laina asumisoikeusasuntoon Lainalaitoksen kautta

Osuiko kohdalle juuri sinulle sopiva asumisoikeusasunto, mutta rahoitus puuttuu? Tilaisuus on niin hyvä, ettei sellaista välttämättä tule enää uudelleen ja saatat tarvita lainaa heti. Voit saada apua asumisoikeusasunnon rahoittamiseen Lainalaitokselta.

Lainalaitoksen kautta haet yhdellä hakemuksella lainatarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitoksilta https://www.lainalaitos.fi/laina/rahoituslaitos. Lainaa voit hakea 500 eurosta 40 000 euroon saakka. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Pystyt siis vapaasti kokeilemaan, minkälaisilla ehdoilla lainaa on mahdollista saada. Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden todellinen vuosikorko on tavallisesti 4,5 % ja 49,9 % välillä. Korko on aina henkilökohtainen ja vaihtelee lainaa tarjoavat yrityksen mukaan.

Mitä on asumisoikeusasuminen?

Asumisoikeusasuminen on sellainen asumisen muoto, jolla asukkaalla on oikeus asua asunnossa maksamalla asumisoikeusmaksu sekä kuukausittainen käyttövastike. Asumisoikeusasuminen eroaa vuokra-asumisesta siten, että asukkaalla on oikeus asua asunnossa niin kauan, kuin hän haluaa. Se ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin omistusasuminen, koska asukas ei voi ostaa eikä myydä asuntoa. Tämä helpottaa tosin elämäntilanteen muuttuessa, sillä asunnosta voi luopua ilman stressiä sen myymisestä. Asukas saa poismuuton yhteydessä takaisin asumisoikeusmaksunsa. Asumisoikeusasuminen on asukkaan näkökulmasta riskitöntä. Asumisoikeusmaksun suuruus riippuu asunnon koosta ja hinnasta. Se on korkeintaan 15 % + indeksiosuus asumisoikeusasunnon hinnasta.

Kuka voi hakea lainaa Lainalaitokselta?

Lainaa voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakemiseen tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnustautumista ja lainasopimuksen allekirjoitusta varten. Lainalaitoksen lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia. Koko lainaprosessi käydään netissä, joten voit hoitaa lainan hakemisen juuri silloin, kun sinulla on sille aikaa. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat jopa minuuteissa lainatarjouksia. Näistä valitset sitten vain sen, jonka ehdot miellyttävät sinua eniten. Solmit lainasopimuksen suoraan lainantarjoajan kanssa ja parhaimmassa tapauksessa saat lainan tilillesi vielä saman päivän aikana. Tämä voi olla tärkeää tilanteessa, kun sopiva asunto on osunut kohdalle ja päätöksiä on tehtävä nopeasti. Kun muutto lähestyy ja tarvitset uuteen asuntoosi kalusteita, sopii Lainalaitoksen pikalainat lainat myös tähän tarpeeseen.

5 syytä hakea rahoitusta Lainalaitokselta

  1. Yksi hakemus, monta tarjousta – lainojen kilpailutus kannattaa. Voit säästää selvää rahaa valitsemalla edullisimman lainatarjouksen.
  2. Turvallinen ja luotettava – tietojasi ei koskaan luovuteta eikä myydä asiaankuulumattomille tahoille. Kaikki tieto liikkuu salatun yhteyden kautta.
  3. Lainaa niin suureen kuin pieneenkin tarpeeseen – voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 40 000 euroon saakka.
  4. Pitkä vai lyhyt laina-aika? Voit itse päättää, onko sinulle tärkeämpää pienet kuukausierät vai lainan takaisinmaksu mahdollisimman nopeassa aikataulussa.
  5. Nopea ja helppo – vaivatonta lainaamista hakemuksen lähettämisestä aina lainan takaisinmaksuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.