Yrityslaina

Iso laina ilman vakuuksia

Lainalaitokselta voit saada ison lainan ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti. Kerromme sinulle, miten voit helposti hakea lainaa jopa 40 000 euroa ilman vakuuksia.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Tarvitsetko ison lainan ilman vakuuksia helposti? Käytä lainalaskuriamme ja kilpailuta monta lainaa kerralla. Saat useita tarjouksia heti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Iso laina ilman vakuuksia

Saat ison lainan helposti ilman vakuuksia: jopa 40 000 euron joustoluotto netistä

Lainalaitokselta on mahdollista saada jopa 40 000 euron joustoluotto. Et tarvitse joustoluotolle takaajaa etkä vakuuksia. Miten kilpailutat lainat netissä? Sinun täytyy täyttää joustolainan hakemuslomake Lainalaitoksen nettisivuilla ja saat vastauksia jopa muutamien sekuntien aikana. Hakuprosessi on todella helppo eikä vie paljoa aikaa.

Perinteisesti 40 000 euron lainassa tarvitsee aina vakuuksia tai takaajan. Lainalaitokselta voit kuitenkin saada jopa 40 000 euron joustoluoton ilman vakuuksia ja takaajia. On normaalia, että esimerkiksi tavallisessa pankissa sinun täytyy asettaa omaisuutesi vakuudeksi tai pyytää sukulaisesi takaaman lainaasi. Lainalaitoksella voit välttyä kaikelta tältä ja hakea joustoluottoa vaikka jo tänään. Älä murehdi, jos sopivaa henkilöä ei löydy lainan takaajaksi. Lainalaitoksella et tarvitse sellaista. Hae lainaa ilman takaajaa Lainalaitoksen kautta.

Lainalaitos tarjoaa sinulle helpon ja nopean mahdollisuuden joustoluoton hakemiseen. Oli tilanteesi mikä tahansa, voit aina jättää hakemuksen Lainalaitoksen nettisivuilla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja saat vastauksen jo samana päivänä. Jos kaikki on sujunut hyvin, voit saada myös rahat samana päivänä tilillesi. Lainalaitos on todella helppo ja turvallinen tapa rahoittaa niin pieniä hankintoja kuin suurempia investointeja. Voit itse päättää mihin käytät esimerkiksi 20000 euroa lainaa. Voit järjestää unelmiesi häät tai lähteä jopa kuukausia kestävälle lomamatkalle. Sinä päätät, miten käytät 40 000 euron joustoluoton.

Kun tarvitset ison lainan helposti ilman vakuuksia, joustoluotto auttaa

Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, Lainalaitos voi aina auttaa sinua. Lainalaitos tarjoaa aina joustavia vaihtoehtoja joustolainan takaisinmaksuun. Sinun ei siis tarvitse murehtia heti, kun tulet takaisin lomamatkalta. Joustolainan takaisinmaksusuunnitelma on joustava ja ottaa myös huomioon elämän eri tilanteita. Voit hakea joustoluottoa aina 500 – 40 000 euron väliltä. Et tarvitse joustoluotolle vakuuksia etkä takaajia. Voit täyttää hakemuslomakkeen juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa turhaan varaamalla aikaa pankkivirkailijalle ja menemällä paikan päälle konttorille. Se on aikaa vievää ja turhaa. Nyt voit hakea rahoitusta jopa kotisohvaltasi ja tähän tarvitset vain muutamia minuutteja aikaa.

Hae 40 000 euron joustoluottoa vaikka jo tänään

Iso laina helposti ilman vakuuksia on paras hankkia lainalaskurin avulla. Voit saada ison 40 000 euron lainan vaikka jo tänään tilillesi. Lainalaitoksen kautta tehtynä se on aina nopeaa, luotettavaa ja turvallista. Lainalaitoksen kautta voit saada monia joustoluottotarjouksia, josta voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Pikalainan todellinen vuosikorko liikkuu 4,9 – 49,5 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Tämä on helppo tapa rahoittaa niin pieniä kuin suuria hankintoja.

Kuka voi hakea 40 000 euron joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta on helppo hakea joustoluottoa, mutta siihen sisältyy muutamia ehtoja. Sinun pitää olla vähintään 21–vuotias ja olet asunut vähintään viimeiset 12 kuukautta Suomessa. Sinulla pitää myös olla säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainalaitos tulee tarkistamaan luottotietosi hakuprosessin aikana. Lainalaitoksen kautta on nyt todella helppoa saada joustoluottoa jopa saman päivän aikana. Jos haluat ison lainan helposti ilman vakuuksia, täytä hakemus jo tänään ja toteuta unelmasi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.