Hae Lainaa

Vertaile Kulutusluottoja

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Vertaile kulutusluottoja

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Rahoituslaitos auttaa arjen raha-asioissa. Kilpailuta lainasi kauttamme ja saat sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Valitse itselle sopivin ja hyväksy tarjous kätevästi verkossa.

Vertaile kulutusluottoja – mikä on sinulle sopivin?

Lainan ottaminen on normaali tapa toimia elämän eri tilanteissa. Arkipäivien yllättävät menot ja unelmissa siintävät hankkeet, saattavat vaatia toteutuakseen lisärahoitusta. Vertaile kulutusluottoja, kun mietit lainan hankkimista. Kulutusluotto eli joustoluotto on aina pikalainaaedullisempi vaihtoehto, ja palvelumme kautta haet aina vakuudettomia lainoja, ilman takauksia. Haettavat kulutusluottomme ovat 500 – 50 000 euroa ja lainasumman voit valita 100 euron tarkkuudella. Voiko mikään olla helpompaa joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

  • Kulutusluotto auttaa arjen yllättävissä menoissa.
  • Kulutusluottoa voit hakea tarvitsemasi määrään.
  • Kulutusluoton saat nopeasti käyttöösi.

Kulutusluotto on apu arjen menoihin

Kulutusluotto auttaa sinua selviämään arjen haasteista, ja toteuttamaan pieniä tai suuria unelmiasi. Teemme yhteistyötä monien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa, joten saat aina markkinoiden parhaat, ja kilpailukykyisimmät lainatarjoukset. Vertaile kulutusluottoja, ja jätä lainahakemuksesi hoidettavaksemme. Seuraavaksi saat monia lainatarjouksia 24 tunnin sisällä ja niistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Laina maksetaan tilillesi nopeasti. Rahoitusta voit hakea 500 – 50 000 euroa, ja maksuaikaa saat 6 – 120 kuukautta.

Kulutusluottoa voi hakea, raha-asioitaan hyvin hoitava henkilö

Palvelun ikäraja on 21 vuotta ja lainanhakijalta vaaditaan moitteettomia luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja. Jokaisen lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen yhteydessä, eikä lainaa voida myöntää henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Palvelun ikäraja on 21 vuotta ja lainanhakijalta vaaditaan moitteettomia luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja. Lainan hakemiseen tarvitset toimivan nettiyhteyden, verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Ei siis muuta kuin lainaa hakemaan. Vertaile kulutusluottoja, säästät aikaa, rahaa ja energiaasi.

Kuinka kulutusluottoa haetaan?

Vertaile kulutusluottoja helposti ja nopeasti. Hae kulutusluottoa nyt kätevästi kauttamme, täyttämällä sähköinen lainahakemus netissä. Kilpailutamme puolestasi yhteistyökumppaneinamme toimivat rahoitusyhtiöt ja pankit, jonka jälkeen saat yhden vuorokauden aikana parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi. Hyväksy tarjouksista itsellesi paras ja jää odottelemaan rahojen saapumista tilillesi. Yleisesti laina maksetaan nopeasti tilillesi. Kauttamme saat aina vakuudettomia lainoja, joten säästyt takaajien tai vakuuksien hankinnalta. Muistathan, että kauttamme haettu laina on aina markkinoiden edullisin, ja lainatarjous räätälöidään sinulle tarpeidesi mukaisesti. Muistathan, että voit täyttää ja lähettää lainahakemuksesi milloin vain.

Kuinka paljon kulutusluottoa voi saada?

Vertaile kulutusluottoja, siitä on lainanhakijalle selvää etua. Joustoluottolaskuriamme käyttämällä, valitset aina markkinoiden parhaan lainan. Haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500 – 50 000 euroa, sillä välitämme pikavippien sijaan käteviä kulutusluottoja. Sinä voit päättää lainan suuruudesta 100 euron tarkkuudella. Lainoista peritään korkoa, joka on aina prosentuaalinen osuus myönnetystä lainasta. Korkoa maksat aina lainasumman lisäksi lyhennysten yhteydessä. Käyttämällä lainapalveluamme, saat lainallesi aina markkinoiden edullisimman koron. Korko märäytyy laina-ajan ja lainasumman perusteella, sekä yleisen taloustilanteen mukaisesti. Huomaathan myös, että jos sinulla on jokin vanha korkeakorkoinen laina maksamatta, voit kilpailuttaa meillä lainasi uudelleen. Lainojen yhdistäminen kannattaa aina.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Vertaile kulutusluottoja ★★★★★ 5
5 1