Hae Lainaa

Reissuluotto

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Reissuluotto – sinun eduksesi

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Reissuluotto – Matkaluotto

Matkabudjettiin kannattaa varata enemmän rahaa kuin mitä yöpymiset ja matkaliput maksavat. Mukaan pitää laskea myös kaikki kulut, jotka syntyvät matkustelun aikana. Ruokailuihin pitää tietenkin varata rahaa, mutta myös erilaiset aktiviteetit yleensä maksavat, samoin liikkumiset paikasta toiseen. Jos otat reissuluottoa, et varmaan halua, että rahat loppuvat jo matkan puolivälissä. Kannattaa siis toimia taloudellisesti eikä lähteä kaikkein kalliimmille retkille heti loman alkupäivinä.

Matkustuspäivällä on väliä

Lomasesongin ulkopuolella matkustelu on yleensä merkittävästi edullisempaa. Mitä vähemmän on kysyntää sitä paremalla hinnalla matkoja myydään. Lomamatkaa ja siihen liittyvää reissuluottoa suunnitellessa kannattaa pitää silmällä myös äkkilähtöjä sekä muita tarjousmatkoja. Jos matkustat ulkomaille on järkevää selvittää paikallisen valuutan arvo suhteessa euroon. Kun euron kurssi on vahvana, muut valuutat saattavat olla halpoja, jolloin maksat esimerkiksi ruokailuista, asumisesta, retkistä ja muista aktviteeteista vähemmän. Suunnittelun avulla voit säästää merkittäviä summia, samoin jakamalla majoitus- ja kuljetuskustannuksia toisten kanssa. ‍

Reissuluotto online

Rahan lainaaminen matkustelua, vaatteita tai ruokaa varten saattaa joskus olla hyvä ratkaisu varsinkin, jos satunnainen rahapula yllättää. Jos puolestaan uskot, että sinun saattaa olla vaikea maksaa lainaa takaisin, unohda reissuluotto. Siinä tapauksessa kannattaa odottaa, kunnes saat taloutesi jälleen tasapainoon. Ja jos kaikista varotoimista huolimatta huomaat, ettet pystykään maksamaan lainaasi takaisin alkuperäisen suunnitelman mukaan, ota yhteyttä luotonantajaasi. Voitte yhdessä suunnitella, millaisella maksuohjelmalla saat velkasi hoidettua. Oli kyseessä sitten reissuluotto tai jokin muu lyhytaikainen laina. Millaista palvelua Lainalaitos tarjoaa? Lainalaitoksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa. Yhdellä lainahakemuksella saat kerralla monta lainatarjousta. Lainalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi. Yhdistä lainatkätevästi Lainalaitoksen kautta kätevällä lainalaskurilla. Lainan saaminenon nopeampaa ja luotettavampaa, sillä vertailemme usean eri rahoituslaitoksen kulutuslainat, joustoluotot ja pikavipit yhdellä hakemuksella.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Reissuluotto ★★★★★ 5
5 1