Hae Lainaa

Pikaluotto

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pikaluotto

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pikaluotto tarjoaa ratkaisun elämän äkillisiin ja yllättäviin rahatarpeisiin. Hanki helpotusta arkeesi heti. Täytä hakemus ja vertaile lainatarjouksia usealta pankilta vielä saman päivän aikana!

Uusi pikaluotto heti tilille

Pikaluotto on nopeasti myönnettävä laina tilapäiseen rahantarpeeseen. Siitä on usein suurta hyötyä yllättävän ostotarpeen rahoittamiseen ennalta-arvaamattomissa elämäntilanteissa. Haluatko varata matkan lomaluotolla talveksi, tai onko useampi kodinkone lakannut toimimasta lyhyen ajan sisällä? Voit hakea meiltä lainaa 500 – 50 000 euroa arjen yllätyksiin joustavasti. Kilpailutamme lainahakemuksesi ja etsimme sinulle parhaimman tarjouksen. Tätä helpompaa tapaa yllättäviin arjen menoihin ei löydy muualta!

  • Pikaluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa
  • Pikaluotto tulee tilille nopeasti
  • Pikaluottoon ei tarvitse vakuuksia
  • Halvin pikaluotto lötyy netistä

Edullisin pikaluotto

Pikaluotto on täydellinen ratkaisu arjen rahantarpeeseen, johon et välttämättä ole osannut varautua. Laskut voivat painaa päälle ja palkkapäivä on vasta viikkojen päässä. Toisinaan pesukone voi hajota hetkellä, jolloin rahoja uuteen ei ole vielä kassassa. Juuri näihin yllättäviin menoihin tämä nopea luotto on oikea. Lainaa voi hakea 500 eurosta 50 000 euroon. Vaatimukset ovat yksinkertaiset: alaikäraja on 21 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä saa löytyä.

Pikaluotto sopii kaikille joilla luottotiedot ovat kunnossa

Pikaluotto voidaan myöntää vähintään 21-vuotta täyttäneelle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jonka luottotiedot ovat virheettömät. Luottoon vaaditaan myös säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemuksen pääset tekemään vaikka heti! Hakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Pankkitunnuksilla varmennetaan, että juuri sinä olet hakemassa lainaa. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan asian käsittelyyn ja mahdolliseen yhteydenottoon. Mikäli tarvitset apua lainan hakemisessa, ota yhteyttä ja neuvomme sinua eteenpäin!

Halpa edullinen pikaluotto vertailu

Pikaluotto on helppo ja nopea tapa täydentää kassaa mihin tahansa yllättäviin arjen tarpeisiin. Pääset hakemaan luottoa vaivattomasti suoraan netistä muutamalla klikkauksella. Lähetämme lainahakemuksen kilpailutettavaksi johtaville pankeille ja rahoituslaitoksille, jonka jälkeen tarjoamme sinulle parhaimman mahdollisen lainatarjouksen. Lainahakemuksen jättäminen ei sido tai edellytä sinua ottamaan lainaa, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tarjoukseen. Voit hakea luottoa vaikka heti. Rahat tulevat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä: laina maksetaan viimeistään 3-5 päivää sen jälkeen, kun pankki on saanut sinulta allekirjoitetun velkakirjan. Lainaa varten ei tarvita takaajia tai muita vakuuksia, koska Lainalaitos välittää vain vakuudettomia lainoja asiakkailleen.

Miten tapahtuu pikaluoton takaisinmaksu?

Suuruudeltaan pikaluotto on tyypillisesti sadoista euroista pariin tuhanteen euroon. Lainan suuruus riippuu kuitenkin vuosituloistasi, maksukyvystäsi sekä luottoarviosta. Henkilökohtaisia lainoja on mahdollista hakea 500-50 000 euron välillä. Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 6-180 kuukautta. Korko vaihtelee pankkien välillä, se on aina yksilöllinen ja saat tietää sen saadessasi lainatarjouksia. Takaisinmaksun aikana maksat myös joka kuukausi tietyn summan korkoa samalla kun maksat kuukausierän. Lainan vuosikorko määräytyy takaisinmaksuajan pituudesta. Sinun on mahdollista pudottaa korkoa pienemmäksi yhteishakijan avulla. Halutessasi voit myös maksaa lainan pois milloin vain ilman lisäkuluja.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €