Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Luottokelpoisuus

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainaehtojen vertaileminen ja pankkien kilpailuttaminen on viisasta, koska parhaassa tapauksessa voit säästää satoja euroja kuussa. Täyttäessäsi luottokelpoisuus ehdot voit saada merkittäviä etuja.

Mitä luottokelpoisuus tarkoittaa?

Kun lainaa haetaan, tarkistetaan aina asiakkaan luottokelpoisuus. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, onko lainanhakija pankin mielestä kelvollinen saamaan lainaa. Lainahan tulee pystyä maksamaan myös takaisin, joten hakijalla tulee olla raha-asiat sellaisella mallilla, että lainanantaja saa lainaamansa pääoman myös takaisin. Olet yleensä luottokelpoinen, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot, asut pysyvästi Suomessa eli olet kirjoilla jollain Suomen paikkakunnalla eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

  • Mahdollista saada lainaa
  • Hyvin hoidetut raha-asiat
  • Sinulla on säännölliset tulot

Kun haet lainaa, tarkistetaan oletko luottokelpoinen

Pankki on rahoituslaitos, joka lainaa rahaa sitä tarvitseville korkoa ja lainanhoitokuluja vastaan. On ymmärrettävää, että lainanantaja haluaa saada pääomansa myös takaisin laina-ajan kuluessa, joten lainan hakuvaiheessa tarkistetaan asiakkaan luottokelpoisuus. Pankki päättää aina itsenäisesti myöntääkö se lainaa hakijalle, kuinka paljon ja miten pitkäksi aikaa. Yleensä olet luottokelpoinen, jos sinulla on säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke, olet täysi-ikäinen, asut Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi huolella.

Sinulle, joka olet hoitanut raha-asiasi hyvin

Vastuullinen ja rehellinen hakija saa lainaa. Voit vertailla lainoja ja hakea niitä Lainalaitoksen kautta, jos olet vähintään 21 – vuotias ja saat säännöllisesti palkkaa tai eläkettä. Sinun tulee asua pysyvästi Suomessa ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Luottokelpoisuus tarkistetaan hakiessasi lainaa. Lainaa rahaa kauttamme, se on helppoa, kätevää ja nopeaa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, miksi et siis hakisi lainaa jo tänään?

Lainalaitoksen kautta haet lainaa kätevästi

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain luottohakemusnetissä Lainalaitoksen sivulla ja saat pian tarjouksia eri pankeilta. Luottokelpoisuus tarkistetaan lainaa haettaessa, joten täytäthän henkilötietosi huolellisesti lomakkeeseen, se nopeuttaa lainaprosessia. Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin rauhassa ja valita itsellesi niistä parhaiten sopivan. Rahat saat tilillesi jo muutaman päivän kuluttua siitä, kun pankki on vastaanottanut allekirjoittamasi lainasopimuksen. Vain sinä itse olet vastuussa lainasta, sinun ei tarvitse erikseen asettaa vakuuksia tai hankkia takaajia. Kätevää ja helppoa, eikö totta? Jos olet ajatellut hakea lainaa, tee se jo tänään Lainalaitoksen sivulla.

Paljonko lainaa tarvitset?

Suunnitteletko uusia hankintoja ja mietit, mistä lainaa? Olisiko auton vaihto paikallaan tai haluaisitko hankkia uusia huonekaluja, mutta taloudellinen tilanne ei juuri tällä hetkellä anna mahdollisuutta siihen? Lainalaitoksen kautta voit hakea ja vertailla lainoja aina 50 000 euroon saakka. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Kun asiakkaan luottokelpoisuus on tarkistettu, lähettää pankki lainatarjouksen joko haetulle summalle tai sellaiselle lainamäärälle, joka pankin mielestä on sopiva verrattuna hakijan maksukykyyn. Lainan maksuaika vaihtelee 6-180 kuukauden välillä ja hakijan tilanteesta riippuen lainan todellinen vuosikorko voi olla 4,5 – 49,99 %. Laina maksetaan tasaerissä, joten tiedät aina paljonko rahaa menee lainan hoitoon.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo   Turvallinen   Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Luottokelpoisuus ★★★★★ 5
5 1