Hae Lainaa

Luottohakemus

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Luottohakemus

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Kuinka Lainalaitoksen luottohakemus toimii: yksi luottohakemus tuo monta lainatarjousta yhdellä kertaa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, nopeaa ja turvallista.

Luottohakemus: tee se netissä vaikka saman tien

Pääsikö rahantarve yllättämään? Vai oletko ehkä päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi johon tarvitset rahoitusta? Voit tehdä luottohakemuksen vaikka heti! Lainalaitoksen kautta hakemasi joustoluotto tarjoaa turvallisen ja nopean tavan rahoittaa kaikenlaisia menoeriä, oli ne sitten suunniteltuja hankintoja tai yllättäviä rahan tarpeita. Vipin hakeminen on nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Rahat saat parhaassa tapauksessa tilillesi jo saman päivän aikana. Voit täyttää Lainalaitoksen luottohakemuksen netissä ja saat vastauksia sähköpostiisi välittömästi ja lainojen vertailu on helppoa. Sinun on mahdollista hakea joustoluottoa 500-50 000 euroa ja maksaa luottoa takaisin juuri sinulle sopivalla tahdilla.

Luottohakemus ja luotto joka mukautuu elämäntilanteisiisi

Lainalaitoksen joustoluotto voi tarjota kaipaamaasi joustoa niin rahaa nostaessasi kuin takaisin maksettaessakin. Jos haet joustoluottoa sivustomme kautta, sinulle myönnetään ensin luottoliiitti. Tämän luottolimiitin puitteissa voit sitten nostaa ja maksaa luottoa takaisin itsellesi sopivassa aikataulussa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että jos sinulle myönnetään esimerkiksi 5000 euron kokoinen limiitti, voit nostaa tämän summan joko kokonaisuudessaan yhdellä kertaa tai vain osan siitä ja jättää loput odottamaan seuraavaa rahantarvetta. Korkoa maksat ainoastaan käyttöösi nostamastasi rahasta, et välttämättä koko luottolimiitistäsi.

Jotkut lainan antajat pystyvät erottautumaan myös lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta. Lainalaitoksen kautta voit mahdollisesti saada myös lainatarjouksia jotka tarjoavat asiakkaille joustavia kuukausia. Tämä tuo kaivattua joustoa asiakkaiden vaihtuviin rahan tarpeisiin. Tämä ainutlaatuinen ja joustava rahoitusmalli sopii asiakkaille jotka tarvitsevat mielenrauhaa muuttuvien rahoituksen tarpeiden keskellä. Jos suuret lainan lyhennykset aiheuttavat sinulle huolta, maksuvapaat kuukaudet saattavat auttaa talouden suunnittelussa pitkälle eteenpäin.

Tee luottohakemus – monta luoton nostokertaa yhdellä hakemuksella

Lainalaitoksen kautta haettava, turvallinen luottohakemus mukautuu monenlaisiin tilanteisiin. Luottolimiitti tarkoittaa sitä että voit nostaa lainaa joustavasti juuri sen verran kuin kulloinkin tarvitset. Lyhennysvapaat kuukaudet taas auttavat tekemään takaisinmaksusta joustavaa ja kivutonta. Voit nostaa luottoa moneen kertaan. Jos olet ehtinyt maksaa luottosi kokonaan tai osittain takaisin, voit nostaa maksamasi summan verran taas käyttöösi. Voit siis jatkaa uusien summien nostoja kunhan limiitissäsi on vielä varaa. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä? Katsotaan esimerkiksi 5000 euron lainaa. Jos olet maksanut puolet eli 2500 euroa takaisin, voit nostaa taas uudet 2500 euroa käyttöösi. Sinun ei tarvitse tehdä lainkaan uutta luottohakemusta saadaksesi tällä tavoin rahaa käyttöösi nopeasti ja turvallisesti.

Luottohakemus: kuka voi hakea Joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessa et tarvitse henkilötakaajia tai vakuuksia. Toisin sanoen kyseessä on vakuudeton laina. Sinun tulee täyttää muutama perusehto, jonka jälkeen voit jättää lainahakemuksen. Sinun täytyy olla vähintään 21 vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan. Lisäksi sinulla ei saa olla merkintää luottotiedoissasi. Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Seuraavaksi saat useita lainatarjouksia usealta pankilta samaan aikaan. Voit valita näistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hakeminen on turvallista, luotettavaa ja nopeaa!

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Lainalaitoksen luottohakemus on kätevä tapa hankkia monta lainatarjousta yhdellä kertaa. Prosessi on nopea, luotettava ja turvallinen.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Luottohakemus ★★★★★ 5
5 1