Kulutusluottojen yhdistäminen

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Kulutusluottojen yhdistäminen

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lue tästä, kuinka pystyt yhdistämään kulutusluottoja! Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat selkeät: maksat vain yhden lainan kuluja ja eräpäivien muistaminen helpottuu.

Kulutusluottojen yhdistäminen on kannattavaa

Joskus voit huomata olevasi tilanteessa, jossa sinulla on useampi kuin yksi kulutusluotto. Sen lisäksi olet ehkä hankkinut kodinkoneen osamaksulla ja käyttänyt ostoksien maksamiseen luottokorttia. Tämä erilaisten luottojen takaisinmaksu voi olla stressaavaa sekä taloudellesi että hermoillesi. Lainojen ja luottojen yhdistäminen voi tuoda apua tähän ongelmaan. Suurin yksittäinen syy luottojen yhdistämiseen on se, että useista luotoista juoksee jokaisesta erikseen tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut.

Kun kaikki luotot on kasattu yhteen kulutusluottoon, maksat vain yhden luoton tilinhoitomaksuista. Lisäksi kuukausimaksut ovat usein maltillisemmat, kun maksat vain yhtä luottoa. Näin luottojen takaisinmaksueriin menee huomattavasti vähemmän rahaa. Lisäksi taloudenseuranta helpottuu, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan eräpäivistä, erien määristä ja jäljellä olevan lainan pääoman suuruudesta. Säästyyhän siinä hermotkin, kun ei tarvitse muistaa monen eri luoton yksityiskohtia! Kulutusluottojen yhdistäminen auttaa sinua pitämään taloutesi tasapainossa.

Hallitse kuukausimaksuja helpommin kulutusluottoja yhdistämällä

Sen lisäksi, että lainoja yhdistelemällä säästyy selvää rahaa, on tärkeää myös helpottaa kuukausittaisten maksujen hallintaa. Enää sinun ei tarvitse muistaa kaikkien luottojesi kuukausimaksuja ja seurata jäljellä olevien kuukausierien määrää. Kun maksat vain yhtä luottoa, on menot helpompi budjetoida kuukausittain ja siten parantaa henkilökohtaisen taloutesi suunnittelua. Koska yhdistät lainasi , muistat varmasti maksupäivät helpommin, etkä myöskään joudu tappelemaan maksumuistutusten kanssa. Kun maksat luottoa vain yhdellä helpolla maksulla verkkopankissasi, ei turhia yllätyksiä tule.

Miksi yhdistää kulutusluotot Lainalaitoksen kautta?

Kulutusluottoa tarjoavia rahoituslaitoksia toimii Suomessa valtava määrä. Tietenkin voit itse lähettää hakemuksen jokaiseen ja katsoa, kuinka käy. Helpompaa on kuitenkin käyttää Lainalaitoksen maksutonta palvelua, joka tekee vertailusta nopeaa ja vaivatonta. Saat lainatarjouksia useilta lainantarjoajilta yhdellä hakemuksella, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi hakemusten lähettelyyn silloin, kun rahantarve on kiireellinen. Lainatarjouksia lähetetään sinulle monesti jo saman tien, kun olet saanut hakemuksen lähetettyä. Lainalaitos on lainanvälittäjä jonka yhteistyökumppaneiden korot eivät ole päätähuimaavat. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja se on henkilökohtainen.

Lainalaitoksen kautta haet luottoa ilman vakuuksia ja takaajia, joten sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi turhaan papereiden täyttelyyn ja lähipiirisi vaivaamiseen raha-asioillasi. Lainalaitoksen kautta kulutusluottojen yhdistäminen on turvallista ja nopeaa. Lisäksi parhaassa tapauksessa saat luoton tilillesi vielä saman päivän aikana. Luottoja tarjoavien yritysten ehdot vaihtelevat suuresti. Lainalaitoksen palvelua käyttääksesi kuitenkin sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi sinun on oltava asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Kaikki lainantarjoajat vaativat myös, että luottotietosi ovat moitteettomat.

Lainojen yhdistäminen helposti ja nopeasti netissä

Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa turvallisesti, nopeasti ja vaivattomasti suoraan sivuiltamme. Täytä vain ilmainen hakemus ja me välitämme hakemuksesi suoraan useille lainayhtiöille ja pankeille. Saat useita lainatarjouksia jopa sekunneissa, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit tutustua lainatarjouksiin omalla kotisohvallasi ja allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla silloin, kun olet valmis. Lainalaitoksen kautta voit saada luottoa lainojen yhdistämiseen 500-50 000€.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun yhdistät pienet lainat yhdeksi, isommaksi lainaksi, maksat vain yhdet kulut luotostasi. Voit säästää rahaa ja aikaa hoitamalla monen lainan sijasta yhtä luottoa. Voit saada uuden lainasi paremmilla ehdoilla.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Kulutusluottojen yhdistäminen ★★★★★ 5
5 1