Hae Lainaa

Käyttöluotto

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Käyttöluotto

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hanki nyt käyttöluotto arjen yllättäviin menoihin. Luotto on vakuudetonta kulutusluottoa, joka myönnetään sinulle ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa voit hakea kauttamme kätevästi netissä.

Edullinen käyttöluotto heti tilille

Käyttöluotto myönnetään vakuudettomasti henkilölle, joka täyttää lainansaannille asetetut ehdot. Yleisimmät ehdot ovat, että olet vähintään 21-vuotias, ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Sinulla pitää olla pysyvä kotiosoite Suomessa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä. Sinulla pitää olla myös riittävät tulot haettuun lainaan nähden. Luoton määrä on tavallisesti 500 – 50 000 euron suuruinen kertaluotto. Suorita lainavertailu kauttamme, sillä vain kilpailuttamalla lainapalveluita, säästät lainojen koroissa ja kuluissa.

  • Käyttämällä Lainalaitosta, haet ja kilpailutat kätevästi hakemasi lainan.
  • Lainalle saat maksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Yhdistä palvelussamme kätevästi vanhat lainasi

Hae käyttölainaa arjen yllättäviin menoihin.

Vakuudeton käyttölaina voit hakea aina, kun tarvitset rahaa elämän suuriin ja pieniin menoihin. Lainalaitos.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, niin että sinun tehtäväksi jää pelkästään se parhain kaikista lainatarjouksista. Mieleisesi lainasumman voi valita heti lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, ja lainasummasi suuruuden voit valita aina 100 euron tarkkuudella. Käyttöluotto on 500 – 50 000 euroa ja välitämme lainahakemuksesi yhtyeistyökumppaneinamme toimiville tunnetuille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Muista aina, että vain kilpailuttamalla voit säästää!

Käyttöluotto vertailu

Käyttöluotto on tarkoitettu raha-asioitaan moitteettomasti hoitavalle täysi-ikäiselle ja täysivaltaiselle henkilölle. Lainahakemusta täyttäessäsi, muista antaa kaikki yhteystietosi, kuten pankkitunnukset, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne. Säästät aikaa ja voimavarojasi, kun jätät lainahakemuksesi meille. Lainalaitos.fi kilpailuttaa lainantarjoajat, ja sinun ei erikseen tarvitse tutustua eri lainantarjoajien laatimiin ehtoihin. Tutustu palveluumme ja hae lainaa – tarjoamme sinulle markkinoiden edullisin käyttöluotto. Muista kuitenkin: hakemuksessa olevan maksuhäiriömerkinnän perusteella, lainaa ei voida myöntää.

Halpa käyttöluotto

Käyttöluotto on helppo hakea lainapalvelumme kautta. Jättäessäsi lainahakemuksesi, saat noin 1 vuorokauden sisällä useiden rahoituslaitosten ja pankkien parhaimmat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tarjousten saavuttua, hyväksyt helposti parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan, jonka jälkeen voit saada lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset kaikilta lainanantajilta saat aina ilmaiseksi ja täysin ilman sitoumuksia. Hakemuksen voit jättää milloin haluat, etkä tarvitse takaajia tai minkäänlaisia vakuuksia. Lainallesi saat maksuaikaa 6 – 180 kuukautta ja lainan voit saada halutessasi myös 15 vuoden maksuajalla. Muistathan, että voit yhdistää myös useammat pienet lainasi isommaksi kokonaisuudeksi. Yhdistämällä uuden ja jo olemassa olevan lainasi, säästät aikaa, rahaa ja energiaasi etkä maksa turhia kuluja.

Maksa laina takaisin joustavalla aikataululla

Käyttöluottoa voi hakea niin pieniä kuin isojakin summia. Lainahaitari pyörii yleensä 500 – 50 000 euron välillä. Lainaa hakiessa on hyvä muistaa, että laina pitää aina maksaa takaisin ajallaan. Hoitamalla takaisinmaksun tunnollisesti takaat, että saat lainaa tarvittaessa myöhemminkin. Maksuhäiriömerkintää on myös muuten syytä välttää, sillä se näkyy tiedoissasi pitkään ja voi vaikuttaa jopa vuosia. Käyttöluotto on turvallinen ja nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen ja hyvä vaihtoehto osamaksulle. Lainan lyhennykset ja korko lasketaan sinulle yksilöllisesti tulojesi mukaan, joten kuukausierien maksaminen on tehty sinulle helpoksi. Lainapalvelusta riippuen voit halutessasi anoa myös lyhennysvapaita kuukausia. Jos mietit mistä rahaa lainojen ja luottojen yhdistämiseen, kannattaa kääntyä Lainalaitoksen puoleen.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Käyttöluotto ★★★★★ 5
5 1