Hae Lainaa

Joustoluottolaskuri

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Joustoluottolaskuri

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Oletko hakemassa joustoluottoa? Lainalaitoksen luotettava joustoluottolaskuri vertaa joustoluoton maksueriä. Lue tästä, miten voit hyödyntää laskuria ennen luoton hakemista!

$10000 $100000
1 years10 years
Your repayments are every years at
Total you will Pay:
Loading

Joustoluottolaskuri tekee lainavertailun puolestasi

Lainalaitoksen laskurilla voit helposti selvittää, minkä suuruista kuukausierää saatat maksaa erisuuruisista lainoista. Joustoluottolaskuri antaa suuntaa-antavan arvion siitä, paljonko tarvitsemallasi lainalla ja toivomallasi laina-ajalla maksaisit kuukaudessa takaisin. Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Kokeile laskuria selvittääksesi, kuinka lainan suuruus vaikuttaa kuukausierien kokoon!

Joustoluottolaskurin antama kuukausierä on vain arvio siitä, minkälaista lainaa sinulle saatetaan tarjota.Joustoluoton todellinen vuosikorko vaihtelee eri lainantarjoajien mukaan ollen 4-5%-49,9%. Korko on henkilökohtainen. Lopullisen korkoprosentin saat tietää lainatarjouksista, jotka sinulle lähetetään hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Joustoluottolaskurin käyttäminen on helppoa

Joustoluottolaskurin löydät heti Lainalaitoksen etusivuilta. Liu’uttamalla valitsinta voit säätää käyttölainan määrää ja haluamaasi laina-aikaa. Laskuri laskee sinulle suoraan ehdotuksen erien suuruudesta. Lainojen ehdot vaihtelevat suuresti lainayhtiöiden välillä, joten tarkempaa tietoa lainan kuukausieristä saat vain lähettämällä hakemuksen. Laskurissa voit määrittää lainan määrän 500 – 50 000 euroa, sekä laina-ajaksi 6-180 kuukautta. Laskettu erä on vähimmäissumma, joka lainasta kuukausittain maksetaan.

Joustoluotto on nimensäkin mukaisesti joustavaa. Pystyt itse päättämään, minkä suuruisissa erissä haluat lainaa joustolimiitin sisällä maksaa ja maksat korkoa vain nostetulta osuudelta. Kun olet maksanut kulutusluottoa takaisin, on se jälleen osana limiittiä ja valmiina nostettavaksi uudelleen. Joustoluotto on jatkuva sopimus, joten pelkkä luoton myöntäminen ei tarkoita, että sinun on heti nostettava koko summa. Näin voit hakea lainaa netistä kaiken varalta ja nostaa eriä vasta, kun rahantarve iskee.

Laskuri on tarkoitettu vain antamaan osviittaa siitä, paljonko kuukausieräsi voisi olla. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, lähetät samalla hakemuksen useaan eri lainayhtiöön ja pankkiin. Saat nopeasti luottotarjouksia, joiden todelliset kuukausierät voivat vaihdella laskurin laskelmista. Saadessasi useita tarjouksia voit valita itsellesi sopivimman ja näin varmistua siitä, että saat luottoa parhailla ehdoilla. Osa luotontarjoajista saattaa jopa tarjota lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat lainasta pelkästään korkoa ja muita kuluja.

Hae joustoluottoa netistä vaivattomasti laskurin avulla

Lainalaitoksen hakemuksen täyttäminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa. Kun säädät laskurin summia, siirtyvät antamasi lainan määrä ja laina-aika suoraan hakemukseen. Tämä nopeuttaa hakemista entisestään. Sen jälkeen täytät vain henkilötietosi lomakkeelle ja lähetät hakemuksen. Lainan hakeminen Lainalaitoksen kautta on aina turvallista ja luotettavaa.

Kun olet lähettänyt Lainalaitoksen hakemuksen, saat jopa sekunneissa luottotarjouksia lainantarjoajilta. Tarjouksesta näet korkotason ja muut lainan ehdot, jota yritys sinulle tarjoaa. Itse lainasopimuksen tekeminen tapahtuu suoraan valitsemasi lainayhtiön kautta. Osa niistä saattaa pyytää sinua lähettämään esimerkiksi palkkakuittisi todisteena maksuvalmiudestasi. Varsinainen sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Parhaassa tapauksessa rahat siirtyvät tilillesi vielä samana päivänä.

Joustoluoton edut

Lainalaitoksen välittämät joustoluotot ovat aina vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajia. Useampaa lainatarjousta vertailemalla pystyt itse vaikuttamaan laina-aikaan ja kuukausierien suuruuteen. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti 4,5%-49,9% todellisella vuosikorolla.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Joustoluottolaskuri auttaa löytämään vakuudetonta lainaa. Jätä yksi hakemus Lainalaitoksen kautta, saat monta lainatarjousta samalla kertaa. Ei takaajia

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Joustoluottolaskuri ★★★★★ 5
5 1