Hae Lainaa

Joustoluotto

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Joustoluotto

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Joustoluotto paikkaa tilapäisiä vajeita käyttövaroissa. Nyt voit säästää kuluissa vertailemalla luottoja. Lainalaitos kilpailuttaa pankkeja ilmaiseksi. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja täytä hakemus netissä!

Joustoluotto heti

Mitä joustoluotto tarkoittaa – Lainoja tarjotaan useilla eri nimillä. Yksityislaina, kulutusluotto, järjestelylaina ja autolaina ovat vain muutamia esimerkkejä tästä. Monet pohdiskelevat että pitäisikö heidän ottaa joustoluottoa vai kulutusluottoa. Nämä kaksi lainaa ovat keskenään hyvin samankaltaisia; joustoluotto on normaali yksityislaina, mutta erona on että voit lyhentää lainan kokonaisuudessaan koska tahansa. Voit myös nostaa uudelleen jo takaisin maksmaksamaasi lainaosuutta sinulle myönnetyn lainarajan puitteissa.

Sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa, vaan voit nostaa lainaa vain sen määrän kun kulloinkin tarvitset. Tämä tarkoittaa että maksat korkoa vain käyttöösi nostamaltasi lainaosuudelta. Tämän ansiosta Joustoluotto on erittäin joustava laina joka helpottaa arjen taloudenhallintaa.

Maksettuasi lainan takaisin, voit käyttää lainaa uudelleen ilman että sinun tarvitsee hakea lainaa uudelleen.

Voit käyttää nostamasi Joustoluoton mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen. Koska Joustoluotto on vakuudeton laina, sinun ei tarvitse selitellä kenellekään mihin tarkoitukseen olet lainaa hakemassa. Sinun ei myöskään tarvitse asioida pankin konttorissa tai maksaa mitään hakiessasi Joustoluottoa.
Vakuudettomien lainojen korko on yleensä hieman korkeampi, mistä johtuen on tärkeää vertailla eri lainoja, löytääksesi itsellesi mahdollisimman edullisen lainan. Huomio kannattaa kiinnittää erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainan käsittelymaksut ja muut sivukulut. Todellista vuosikorkoa vertailemalla löydät helposti sinulle kaikkein edullisimman lainan.

Uudet joustoluotot

Lähetettyäsi lainahakemuksen, saat lainapäätöksen yleensä jo muutamassa sekunnissa. Saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen, rahat maksetaan heti tilillesi. Kaikki tapahtuu internetissä. Voit unohtaa pitkälliset neuvottelut pankin kanssa ja rahojen odottelun.

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että saat joustolaina heti tilillesi kun lainanantaja on lähettänyt rahat sinulle. Nopeus on yleensä tärkeä ominaisuus puhuttaessa pikalainoista, ja rahat maksetaan tilillesi yleensä viimeistään 1-3 pankkipäivässä.

Joustoluotto vertailu

Kun vertaat eri lainoja vertailupalvelumme kautta, saat useita lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja lainanantajilta. Palvelussamme olevat lainanantajat ovat yleensä alan uusimpia ja parhaimpia yrityksiä.

Lainojen vertailun avulla saat laskettua lainasi korkoa, koska lainoja vertailemalla saat pankit kilpailemaan keskenään sinun asiakkuudestasi. Vertailun avulla saat helposti nopean kokonaiskuvan tarjolla olevista lainoista ja voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan lainan. Lähettämällä lainahakemuksen palvelumme kautta säästät runsaasti aikaa koska sinun ei tarvitse täyttää lainahakemusta erikseen jokaisen eri lainanantajan nettisivulla, vaan saat lainatarjoukset lähettämällä vain yhden hakemuksen.

Kerää kaikki kalliit pienemmät lainasi yhdeksi matalakorkoiseksi lainaksi. Matalamman koron ansiosta, lainanhoitokulusi pienenevät ja pystyt maksamaan lainasi pois nopeammin. Yhdistämällä lainasi yhdeksi lainaksi kuukausimaksusi pienenevät etkä maksa turhaan useita päällekkäisiä lainanhoitokuluja.
Palvelumme tarjoamat hyödyt:

  • Säästät aikaa
  • Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
  • Alhaisempi korko
  • Paremmat lainaehdot

Edullisin joustoluotto

Edullisin laina on laina jonka todellinen vuosikorko on kaikkein alhaisin. Eri lainanantajien tarjoamat korot voivat vaihdella suurestikin, jonka vuoksi lainojen vertailu on yleensä erittäin hyödyllistä. Lainojen kilpailutuksella saat pakotettua pankit ja lainanantajat kilpailemaan keskenään ja tarjoamaan sinulle parhaimmat lainaehdot.
Olipa kyseessä sitten pieni pikavippi tai suurempi laina, lainojen vertailu kannattaa aina. Palvelumme tekee lainojen vertailun helpoksi kun haluat selvittää mistä saat mahdollisimman edullisesti lainaa. Palvelumme avulla saat helposti ja nopeasti useita lainatarjouksia eri lainanantajilta ja palvelun käyttö on täysin ilmaista.
Kun olet valinnut itsellesi parhaiten sopivan lainan ja hyväksynyt lainaehdot, saat rahat tilillesi yleensä jo samana päivänä, tai viimeistään muutaman päivän sisällä.

Halvin joustoluotto

Mistä saan halvinta lainaa? Mitä parempi lainanhoitokykysi ja taloustilanteesi on, sitä paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron yleensä saat. Korkotaso määräytyy lainanantajan suorittaman riskien arvioinnin perusteella. Mitä parempi taloustilanteesi on, sitä pienempi riski lainassa on, ja sitä matalamman lainakoron saat.
Eri pankit suosivat erityyppisiä asiakkaita, jonka vuoksi on kannattavaa vertailla eri lainanantajia ja lainoja. Vertailupalveluamme käyttämällä saat helposti ja nopeasti kattavan katsauksen edullisimmista ja matalakorkoisimmista lainoista.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Joustoluotto ★★★★★ 5
5 1