Hae Lainaa

Joustolaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Joustolaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Onko käyttövaroissasi tilapäistä vajetta? Helpota rahapulaa ja hae joustolaina käyttöösi. Pyydä ensin Lainalaitokselta ilmainen vertailu luotonantajista. Näin varmistat, että saat sinun elämäntilanteeseen sopivimman lainatarjouksen.

Mitä joustolaina tarkoittaa?

Lainalaitos kerää sinulle parhaat tarjoukset koskien lainapyyntöäsi. Mietitkö, kuinka paljon voin lainata? Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 1000 euroa? Joustolaina voi olla 500 – 50 000 euron suuruinen, ja lainasummasta ja lainan myöntäjästä riippuen takaisinmaksuaika on 6 kk -120 kk. Voit siis lyhentää pikalainaa omien mahdollisuuksiesi mukaan. Lainavertailu ei maksa sinulle mitään, vaan saat maksuttomasti ja keskitetysti lainatarjoukset useammalta pankilta. Tarjoukset on räätälöity sinun tarpeittesi ja maksukykysi mukaisesti. Vaivattoman ja helpon prosessin avulla saat varmasti parhaan tarjouksen ja lainaa heti!

  • Joustolaina helpottaa, kun sinulla on käyttövaroissa tilapäinen vaje
  • Hakeminen onnistuu kätevästi yhdellä lomakkeella
  • Päätät itse lyhennysten määrästä

Joustolainalla saat katettua äkilliset menot ja ostokset

Onko eteen tullut isoja hankintoja tai pakollisia menoja? Tarvitsetko lainaa netistä nopeasti? Joustolaina tarjoaa tilapäistä apua aina 50 000 euroon asti. Sopimusehdoista riippuen saat maksuaikaa jopa 120 kk. Voit itse valita sinulle sopivan summan ja maksuajan. Täytä hakemus helposti ja vaivattomasti suoraan Lainalaitoksen sivuilla. Hakemuksesi kilpailutetaan luotonantajilla, minkä jälkeen saat usean lainatarjouksen. Kilpailuttamalla lainapyyntösi varmistat, että et maksa liian suurta korkoa tai liian suuria palvelumaksuja.

Kenelle joustolaina sopii?

Joustolaina on tarkoitettu yli 21-vuotiaille, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja saaville henkilöille. Hakijan täytyy olla myös kirjoilla Suomessa. Lainahakemuksen voit jättää suoraan sähköisesti Lainalaitos.fi-verkkosivujen kautta. Lainahakemusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: pankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta sinut voi tarvittaessa tavoittaa. Hakemuksen jättämisen jälkeen luotonantajien tarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiosoitteesi. Kun olet tehnyt päätöksen ja allekirjoittanut lainapaperit, luoton myöntäjä siirtää lainarahat tilillesi 2-5 päivän kuluessa.

Joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Hae joustolaina suoraan Lainalaitoksen verkkosivuilla. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Ensin hakemuksesi vastaanotto vahvistetaan, minkä jälkeen Lainalaitos pyytää keskitetysti tarjouksia usealta yhteistyökumppaniltaan. Vertailu ei maksa sinulle mitään. Lainalaitoksen pankilta saama välityspalkkio ei vaikuta lainan korkoon eikä muihin kuluihin. Luotonantajat käsittelevät hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja tekevät sinulle tarjouksen lainapyynnön mukaisesti. Kun olet valinnut sinulle sopivan tarjouksen, lainapaperit toimitetaan sinulle allekirjoitettavaksi. Rahat ovat tililläsi 2-5 päivän kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

Lainaa 50 000 € asti

Joustolaina tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Valitse itsellesi sopiva summa ja maksa takaisin sovitussa aikataulussa. Lainanmaksun maksimiaika on 10 vuotta. Voit lyhentää nopeammin tai maksaa lainan pois kerrallaan. Lainan korko määräytyy hakemuksesi ajankohdan korkotilanteen mukaan. Lainalaitoksen vertailun ansiosta saat sinulle parhaat lainaehdot. Kilpailuttamalla luotonantajat varmistat, että saat lainarahaa parhaalla korolla. Lainan kulut taas määräytyvät jokaisen luotonantajan oman hinnoittelun mukaan. Lainatarjouksen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 – 49,99 %:n välillä ja riippuu lainasummasta sekä takaisinmaksuajasta. Lainalaitoksen verkkosivuilla olevalla laskurilla voit kätevästi vertailla korkojen muutosta eri lainasummilla.

Joustolaina on nopea ratkaisu tilapäiseen rahapulaan. Jätä lainapyyntö Lainalaitoksen sivuilla jo tänään ja hyödy ilmaisesta kilpailutuksesta.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Joustolaina ★★★★★ 5
5 1