Yrityslaina

Hae lainaa 500 – 40 000 € sopivalla kuukausierällä

Rahoitus on laina, jonka avulla voit lisätä käyttövarojasi nopealla aikataululla. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, voit hakea edullisinta lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Lainaa raha heti tilile 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Laina sinun tarpeisiisi

Valitse paras tarjous

Vertaile pankkien lainatarjouksia nopeasti ja helposti. Yhdellä nettihakemuksella saat tarjouksen monelta eri yhteistyöpankiltamme. Sinä itse valitset, mikä laina sopii omiin tarpeisiisi parhaiten.

Turvallinen ja varma laina

Asiakkaan turvallisuus on palvelumme tärkein kulmakivi. Sen vuoksi käytämme maailman parhaita turvajärjestelmiä. Lisäksi Lainalaitos toimii finanssivalvonnan alaisena.

Miksi kannattaa lainata Lainalaitoksen kautta?

Markkinatilanne on nyt parempi kuin koskaan. Ohjauskorko on historiallisen matalalla, minkä vuoksi voit helposti saada paremmat ehdot vanhoille lainoillesi tai uuden lainan entistä edullisemmalla korolla. Kannattaa siis kilpailuttaa pankit Lainalaitoksen kautta, vaikka olisit tyytyväinen tilanteeseesi. Myös kielteiset lainapäätökset sekä silkka uteliaisuus ovat hyviä syitä kilpailuttaa lainat Lainalaitoksen nettipalvelussa. Palvelu on täysin maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Vuosien saatossa olemme auttaneet tuhansia suomalaisia parantamaan lainaehtojaan. Nyt on sinun vuorosi!

Laina sinun tarpeisiisi

Lainalaitoksen kautta voit hakea erityyppisiä yksityislainoja. Avullamme voit yhdistää vanhat lainat, kiinnitykset ja luotot yhdeksi lainaksi, jolla saat kuukausimaksusi alhaisemmiksi ja pääset veloistasi nopeammin eroon. Tietenkin voit hakea myös uutta lainaa oli kyseessä sitten yhdistelylaina, blanco-laina, autolaina tai eläkeläislaina. Unohda pikavipit ja tekstarilainat, valitse alhaisemmat kuukausimaksut. Lainalaitoksen avulla voit parantaa luottoluokitustasi ja mahdollistaa itsellesi kunnolliset lainaehdot tulevaisuudessa. Jos tahdot oppia lisää aiheesta, tutustu sanastoomme. Hakemukset Suomen johtaville pankeille Lainalaitoksen kunnia-asia on auttaa asiakkaitaan hankkimaan markkinoiden parhaat lainaehdot. Teemme yhteistyötä isoimpien suomalaispankkien kanssa, minkä vuoksi meillä on hyvät edellytykset löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva laina. Lainalaitos on kehittänyt helpon tavan vertailla korkoja. Täytä hakemus sivuillamme, lisää lainasumma sekä takaisinmaksuaika, minkä jälkeen aloitamme vertailuprosessin. Voit saada lainaa jopa 40 000 euroa riippuen taloudellisesta tilanteestasi sekä takaisinmaksukyvystäsi.

 

Järkevä laina

Valtaosa suomalaisista tarvitsee joskus lainaa. Lainantarve voi liittyä auton hankintaan, asunnon remontointiin tai yllättäviin menoeriin. Useiden pikkulainojen yhdistäminen on niin ikään järkevää. Yhdistelylainan avulla voit yleensä pienentää lainoista aiheutuvia kuluja, vähentää kuukausimaksujasi ja alentaa korkojasi.

 • −Lainaa jopa 40 000 euroa
 • −Laina ilman piilokuluja
 • −Laina tarpeidesi mukaan
 • −Muista silti, että laina maksaa aina jotain.

Tee lainahakemus Lainalaitoksen kautta ilman kuluja ja piilotettuja lisämaksuja omien tarpeidesi mukaan. On silti hyvä muistaa, että laina maksaa aina jotain.

Näin lainaat Lainalaitokselta

Kun teet lainahakemuksen Lainalaitokselle, sinun tarvitsee tietää vain tarvittava summa sekä lainan takaisinmaksuaika. Kaikkeen muuhun saat apua ja tukea Lainalaitokselta. Hakemus on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Vuorokauden sisällä saat tarjouksen useimmilta yhteistyöpankeiltamme.

Lainavertailun edut

Monien mielestä on järkevää vertailla eri tuotteiden hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Sama pätee pankkilainaan, vaikka sitä ei tulisikaan ajatelleeksi. Lainojen vertailu kannattaa, jos haluaa saada lainalleen mahdollisimman alhaisen koron. Pankkien ja rahoituslaitosten välillä vallitsee raju kilpailu. Niiden keskinäinen kilpailuttaminen voi olla hyvinkin tuottoisaa, sillä jos pankki haluaa asiakkaakseen juuri sinut, se on yleensä valmis neuvottelemaan korkotasosta sekä muista lainaehdoista. Pankit arvioivat laina-asiakkaitaan tietyillä kriteereillä sekä tarjoavat erilaisia lainoja eri asiakasryhmille, mikä tietenkin vaikuttaa korkotasoon sekä muihin lainaehtoihin. On siis viisasta tutkia useita eri pankkivaihtoehtoja, jotta saat parhaat ehdot itsellesi. Lainalaitos vertailee eri pankkien tarjoamat lainat puolestasi, jotta voit aina valita parhaan mahdollisen lainan itsellesi. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta. Näin säästät rutkasti aikaa ja rahaa. Kilpailuttamalla eri pankkeja voit saada huomattavan alennuksen lainasi korkoon.

 

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.