Hae Lainaa

Lainaa Heti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa heti

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Rahoitus on laina, jonka avulla voit lisätä käyttövarojasi nopealla aikataululla. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, voit hakea edullisinta lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Lainaa netistä

Vertaile pankkien lainatarjouksia nopeasti ja helposti. Yhdellä nettihakemuksella saat tarjouksen monelta eri yhteistyökumppaniltamme. Sinä itse valitset, mikä laina sopii omiin tarpeisiisi parhaiten.

Turvallinen ja varma laina heti

Asiakkaan turvallisuus on palvelumme tärkein kulmakivi. Sen vuoksi käytämme maailman parhaita turvajärjestelmiä. Lisäksi Lainalaitos toimii finanssivalvonnan alaisena.

Vertaa Lainoja Lainalaitoksen kautta?

Markkinatilanne on nyt parempi kuin koskaan. Ohjauskorko on historiallisen matalalla, minkä vuoksi voit helposti saada paremmat ehdot vanhoille lainoillesi tai uuden lainan entistä edullisemmalla korolla.

Kannattaa siis kilpailuttaa pankit Lainalaitoksen kautta, vaikka olisit tyytyväinen tilanteeseesi. Myös kielteiset lainapäätökset sekä silkka uteliaisuus ovat hyviä syitä kilpailuta laina Lainalaitoksen nettipalvelussa.

Palvelu on täysin maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Vuosien saatossa olemme auttaneet tuhansia suomalaisia parantamaan lainaehtojaan. Nyt on sinun vuorosi!

Pankista lainaa lainojen yhdistämiseen

Lainalaitoksen kautta voit hakea erityyppisiä yksityislainoja. Avullamme voit yhdistää vanhat lainat, kiinnitykset ja luotot yhdeksi lainaksi, jolla saat kuukausimaksusi alhaisemmiksi ja pääset veloistasi nopeammin eroon.

 Tietenkin voit hakea myös uutta lainaa oli kyseessä sitten yhdistelylaina, blanco-laina, autolaina tai eläkeläislaina. Unohda pikavipit ja tekstarilainat, valitse alhaisemmat kuukausimaksut.

Lainalaitoksen avulla voit parantaa luottoluokitustasi ja mahdollistaa itsellesi kunnolliset lainaehdot tulevaisuudessa. Jos tahdot oppia lisää aiheesta, tutustu sanastoomme. Hakemukset Suomen johtaville pankeille Lainalaitoksen kunnia-asia on auttaa asiakkaitaan hankkimaan markkinoiden parhaat lainaehdot.

Teemme yhteistyötä isoimpien suomalaispankkien kanssa, minkä vuoksi meillä on hyvät edellytykset löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva laina. Lainalaitos on kehittänyt helpon tavan vertailla korkoja.

Täytä hakemus sivuillamme, lisää lainasumma sekä takaisinmaksuaika, minkä jälkeen aloitamme vertailuprosessin. Voit saada lainaa jopa 50 000 euroa riippuen taloudellisesta tilanteestasi sekä takaisinmaksukyvystäsi.

Lainaa ilman vakuuksia

Valtaosa suomalaisista tarvitsee joskus lainaa. Lainantarve voi liittyä auton hankintaan, asunnon remontointiin tai yllättäviin menoeriin. Useiden pikkulainojen yhdistäminen on niin ikään järkevää. Yhdistelylainan avulla voit yleensä pienentää lainoista aiheutuvia kuluja, vähentää kuukausimaksujasi ja alentaa korkojasi. Meiltä voit hakea edullista lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.

  • Lainaa jopa 50 000 euroa
  • Nopea laina
  • Laina tarpeidesi mukaan
  • Kilpailuta vakuudettomat lainat ilmaiseksi
  • Muista silti, että laina maksaa aina jotain

Tee lainahakemus Lainalaitoksen kautta ilman kuluja ja piilotettuja lisämaksuja omien tarpeidesi mukaan. On silti hyvä muistaa, että laina maksaa aina jotain.

 

Pankkien lainavertailu

Monien mielestä on järkevää vertailla eri tuotteiden hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Sama pätee pankkilainaan, vaikka sitä ei tulisikaan ajatelleeksi. Lainojen vertailu kannattaa, jos haluaa saada lainalleen mahdollisimman alhaisen koron.

Pankkien ja rahoituslaitosten välillä vallitsee raju kilpailu. Niiden keskinäinen kilpailuttaminen voi olla hyvinkin tuottoisaa, sillä jos pankki haluaa asiakkaakseen juuri sinut, se on yleensä valmis neuvottelemaan korkotasosta sekä muista lainaehdoista.

Pankit arvioivat laina-asiakkaitaan tietyillä kriteereillä sekä tarjoavat erilaisia lainoja eri asiakasryhmille, mikä tietenkin vaikuttaa korkotasoon sekä muihin lainaehtoihin. On siis viisasta tutkia useita eri pankkivaihtoehtoja, jotta saat parhaat ehdot itsellesi.

Lainalaitos vertailee eri pankkien tarjoamat lainat puolestasi, jotta voit aina valita parhaan mahdollisen lainan itsellesi. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta. Näin säästät rutkasti aikaa ja rahaa. Kilpailuttamalla eri pankkeja voit saada huomattavan alennuksen lainasi korkoon.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Hae lainaa helposti 500 - 50 000 € ★★★★★ 5
5 1